Search:
 
Institute Personnel > Research > Georgopoulos Theofanis
 
  Research - Georgopoulos Theofanis
ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
14/02/2016
   ·       Παροχή συμβουλών σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (μαζική εστίαση, λιανική πώληση, παρασκευαστήρια τροφίμων, εργαστήρια τροφίμων), σε επιχειρήσεις επεξεργασίας ζωικών τροφίμων, τυποποίηση μελιού ελαιοτριβεία, εταιρίες τυποποίηση ελαιολάδου (μελέτη για την ΕΚΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗ ΕL) για την ίδρυση και λειτουργία τους σύμφωνα με την Εθνική, Κοινοτική Νομοθεσία και τις Υγειονομικές διατάξεις όπως ισχύουν

·       Σύνταξη Διαγραμμάτων ροής εργασίας και περιγραφή της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με τις Υγειονομικές διατάξεις όπως ισχύουν.

·       Παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις τροφίμων, κρεοπωλεία για την επισήμανση τροφίμων, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1169/2011 και τις κείμενες υπουργικές αποφάσεις.

·       Παροχή συμβουλών σε αγρότες με κωδικό ΚΗΜΟ για ΤΗΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ (ιδιοπαραγωγη προϊόντων γάλακτος, γλυκά του κουταλιού, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, μαρμελάδες, ζυμαρικά, επιτραπέζιες ελιές, αρτοσκευάσματα, τουρσιά) «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗØ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», σύμφωνα με την ΥΑ 4912/120862 (ΦΕΚ 2468/17-11-2015) και όπως ισχύει.

 
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΦΑΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
03/01/2016
 
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΕΥΡΩΝ
22/07/2013
 
 
Επιστημονικός συνεργάτης στο έργο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ,
07/05/2013
 
 
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ «Παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος και διατροφική αξία αρτοσκευασμάτων με μειωμένη θερμιδική αξία και διαιτητικές ίνες».
03/05/2013
 

*        3/2013-σήμερα. Επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικό πρόγραμμα, ΚΤΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Εταιρία Ηλιοζυμο (Κ.Ζυγογιάννης, Καρδίτσα) «Παραγωγή, ποιοτικός έλεγχος και διατροφική αξία αρτοσκευασμάτων με μειωμένη θερμιδική αξία».

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ECOTROPHELIA 2013
02/05/2013
 
 
Πρόγραμμα Q-Bake (ΕΦΕΤ, ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΤ)
02/05/2013
 

*   7/9/2012-σήμερα. Συμμετοχή ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα Q-Bake με συντονιστή τον ΕΦΕΤ και συνεργαζόμενους φορείς ΣΕΒΤ, ΠΕΤΕΤ(Προσόντα για την Ευρωπαϊκή Αρτοβιομηχανία, Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Ευρωπαϊκής Ένωσης). Ανάπτυξη πρότυπων προγραμμάτων κατάρτισης, για εργαζόμενους στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
29/08/2012
  1. Συνεργάτης της ιστοσελίδας http://freshbakery.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82/
2. Συνεργάτης με την "ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ", http://saapp.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82/
3. Συνεργάτης της ιστοσελίδας www.foodbites.eu
ΠΤΥΧΙΑΚΗ «Ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων τύπου κέικ με χαμηλή θερμιδική αξία» ,Α. Kοτσα, Κ. Καραγιάννη.
01/08/2012
 
 
ΠΤΥΧΙΑΚΗ «Ποιοτικά χαρακτηριστικά αρτοσκευασμάτων τύπου κέικ με χαμηλή θερμιδική αξία»
01/08/2012
 
 
 
Pages: 1 | 2  
 
 

Copyright © 2007 - 2024 : TEI of Thessaly
Created by ItBiz