· Παροχή συμβουλών σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (μαζική εστίαση, λιανική πώληση, παρασκευαστήρια τροφίμων, εργαστήρια τροφίμων), σε επιχειρήσεις επεξεργασίας ζωικών τροφίμων, τυποποίηση μελιού ελαιοτριβεία, εταιρίες τυποποίηση ελαιολάδου (μελέτη για την ΕΚΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗ ΕL) για την ίδρυση και λειτουργία τους σύμφωνα με την Εθνική, Κοινοτική Νομοθεσία και τις Υγειονομικές διατάξεις όπως ισχύουν
· Σύνταξη Διαγραμμάτων ροής εργασίας και περιγραφή της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με τις Υγειονομικές διατάξεις όπως ισχύουν.
· Παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις τροφίμων, κρεοπωλεία για την επισήμανση τροφίμων, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1169/2011 και τις κείμενες υπουργικές αποφάσεις.
· Παροχή συμβουλών σε αγρότες με κωδικό ΚΗΜΟ για ΤΗΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ (ιδιοπαραγωγη προϊόντων γάλακτος, γλυκά του κουταλιού, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, μαρμελάδες, ζυμαρικά, επιτραπέζιες ελιές, αρτοσκευάσματα, τουρσιά) «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗØ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», σύμφωνα με την ΥΑ 4912/120862 (ΦΕΚ 2468/17-11-2015) και όπως ισχύει. |